USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ініціаторів скандалу на «1+1» переведуть із репортерів у рекламісти

9 Травня 2010 18:01
Бізнесмен Ігор Коломойський запевняє, що не впливає на інформаційну політику телеканалу «1+1».
Про це він заявив у коментарі «Українській правді».
«Коли була закрита угода щодо покупки «1+1», було ухвалено рішення про повну інвентаризацію того, що було на каналі. У тому числі і ТСН. Треба визнати, що на той момент у нас на каналі були присутні якісь речі, пов'язані з «джинсою» і замовними матеріалами. Ми оголосили цьому війну», - розповів бізнесмен.
За його словами, тоді Олександр Ткаченко зібрав збори і сказав, що потрібно дотримуватися журналістських стандартів, що має бути обєктивна подача інформації – «без особистої думки, без шоу у випуску новин».
«Це завдання стоїть перед Ткаченком і це завдання, яке я ставлю перед собою. Журналіст має одержувати гроші тільки в касі каналу, а не десь в іншому місці», - заявив Коломойський.
«Ми виявили трьох ініціаторів цього шуму, що виник на каналі. Ми з ними готові працювати далі, якщо вони будуть дотримуватися стандартів журналістики. Якщо ні, придумаємо їм іншу роботу, можливо, переведемо в комерційний відділ, якщо вони хочуть заробляти гроші, а не займатися журналістикою», - відзначив він.
Коломойський збирається найближчим часом зустрітися з журналістами.
«Я знаю, що колектив висунув вимогу зустрітися зі мною. Я обов'язково зустрінуся з ними найближчим часом. Але можу запевнити, що від цього моя позиція не зміниться», - заявив бізнесмен.
На питання «Української правди», чи впливає він особисто на інформаційну політику, Ігор Коломойський заявив: «Прямо відповідаю - ні. Більш того, я не знав ні про конфлікт на каналі, ні про заяву журналістів. Я довідався про це з дзвінка кореспондента «Financial Times».
На питання, чи звертався до нього хтось з Кабінету міністрів або Адміністрації президента щодо інформаційної політики каналу, Коломойський відповів: «Ні. Ніхто і ні з якими пропозиціями до мене не звертався. Ні щодо дружби, ні щодо преференцій у бізнесі. У нас з цього приводу не було жодних контактів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus