USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ющенко дав Януковичу і Тимошенко час до вечора

7 Жовтня 2008 12:46
Президент Віктор Ющенко дав депутатам час до вечора 7 жовтня створити коаліцію між БЮТ і Партією регіонів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Про це заявив депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко після зустрічі фракції НУ-НС із Президентом України у вівторок, 7 жовтня. Як повідомляє УНІАН, водночас, за його словами, НУ-НС на створення коаліції з БЮТ Ющенко не орієнтував. Гриценко також сказав, що дискусії на зустрічі не було, був монолог Президента, «який, фактично, довів своє рішення до відома присутніх».
«Він подякував фракції за мужність, за героїзм, за відвагу, за те, що вона відстоювала демократичні цінності. Не було розмови щодо доцільності створення коаліції двох чи трьох (БЮТ, НУ-НС; або БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина). Президент сказав, що якщо до кінця сьогоднішнього дня не буде створена інша коаліція – БЮТ і «Регіонів», комуністів, він буде використовувати своє конституційне право», – розповів Гриценко.
Також він зазначив, що Ющенко не говорив про відновлення демократичної коаліції. «Президент не орієнтував «Нашу Україну» на коаліцію з БЮТ або з Литвином, – це глибинне, це відображає ті відносини, які склались», – сказав Гриценко.Слова Гриценка, фактично, підтвердив журналістам і депутат Олександр Третьяков (фракція НУ-НС). На його думку, Президент налаштований на розпуск парламенту. Також він підтвердив, що дискусії на зустрічі не було. «Президент говорив у монолозі», – сказав Третьяков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Втомлений Показати IP 7 Жовтня 2008 13:17
Таке враження, що у Ющенка взагалі дах зірвало! Коли вже він почне думати про Україну і про простих людей?
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 13:56
Як нам не вистачає Пінорчета!
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 21:17
да Пинорчета,Ющенко надо быть жоще.разогнать бездельников.чтоб страну не позорили все смеються вокруг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus