USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенко присвоїв Героя «викривальнику» педофілів

18 Лютого 2010 16:07
Президент Віктор Ющенко присвоїв народному депутату Григорію Омельченку звання «Герой України».
Відповідну нагороду президент вручив йому особисто, повідомляє Обком з посиланням на «Українські новини».
Згідно з президентським указом, Григорія Омельченка нагороджено «за значний особистий внесок в утвердження незалежної української держави, самовіддане відстоювання конституційних прав і свобод громадян, багаторічну законодавчу та суспільно-політичну діяльність».
Крім того, Ющенко нагородив голову Нацбанку Володимира Стельмаха орденом Ярослава Мудрого II ступеня та голову СБУ Валентина Наливайченка орденом Ярослава Мудрого IV ступеня.
Стельмаха нагороджено «за значний особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, високий професіоналізм та багаторічну працю».
Як відомо, Омельченко заявив про вихід з «Батьківщини» після скандалу, пов’язаного з розбещенням малолітніх.
Омельченко мотивував свій вчинок тим, що «в партії є люди, засуджені раніше за групові зґвалтування, злодії, шахраї, люди, які зловживають землею». Пізніше його було виключено з фракції БЮТ і став позафракційним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 18 Лютого 2010 21:50
Нагороди Ющенка в останні його президентські дні можна порівняти з людиною в якої понос: розуміє що нічого вже зробити не може, а наслідити хочеться багато і бистро.
Обурений Показати IP 19 Лютого 2010 09:42
Виявляється тепер за зраду присвоюють Героя України. Боже, як це низько. Який сором. Невже Омельченко прийняв цю нагороду? А Стельмаху орден - це плювок в обличчя мільйонів громадян України. Заберіть від Ющенка ручку, я вас благаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus