USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ющенко заборонив агітувати в тюрмах і армії

3 Грудня 2009 18:22

Президент Віктор Ющенко наголошує на недопустимості ведення передвиборної агітації кандидатами на пост глави держави у військах та місцях позбавлення волі у спосіб, не передбачений законом.
Позицію глави держави оприлюднив заступник глави Секретаріату президента Петро Шатковський. Він нагадав, що законом про вибори президента обмежується передвиборна агітація у військових частинах Міністерства оборони, Внутрішніх військ МВС України, інших військових формуваннях та в установах виконання покарань і слідчих ізоляторах – пише ТСН.
Відповідно до закону, відвідання військових частин (формувань) та установ виконання покарань і слідчих ізоляторів кандидатами на пост президента України чи їх довіреними особами категорично забороняється, повідомляє прес-служба глави держави.
Зустрічі цих осіб з виборцями організовуються відповідними окружними виборчими комісіями разом з командирами військових частин (формувань) або керівниками (начальниками) установ виконання покарань і слідчих ізоляторів з обов\'язковим повідомленням не пізніш як за три дні до дня зустрічі усіх довірених осіб кандидатів на пост президента у відповідному територіальному окрузі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юка Показати IP 3 Грудня 2009 21:10
у церкві теж заборонена будь-яка агітація. а толку з того!
аз Показати IP 3 Грудня 2009 21:41
Ющенко, як кандидат у гаранти проводив сьогодні агітацію в армії (очевидно в рамках подвійних стандартів) і звичайно у своєму стилі - критикуючи виключно Тимошенко. Чи знає він, що окрім неї ще є претенденти?
seal Показати IP 4 Грудня 2009 10:19
Ну по-перше не заборонив, а наголосив у обмеженні (а це різні речі). По-друге не він, а Закон України "Про вибори Президента", по-третє, те що він особисто (як, між іншим, і більшість кандидатів на пост глави держави) чхати хотів на дотримання цих норм. І останнє, якщо не можна агітувати відкрито, то знайдеться маса способів завуальованої агітації. (Приклад з фільму "Діамантова рука": "Хто не купить лотерею (читай не проголосує "за"). тому відключимо газ". І т.д. і т.п.
OrestN Показати IP 4 Грудня 2009 12:07
я вбачаю вихід з подібної ситуації один - своїм вибором висловити своє "фе" абсолютно усій владі! в політику мають прийти нові люди.
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 18:07
До OrestN А де ти нових побачив. Вони всі там пов"язані (кум, брат, сват, однопартієць і т. д.) А щодо презмдентських обмежень агітувати у військах та місцях позбавлення волі у спосіб, не передбачений законом то тут все зрозуміло. Закон як дишло...
Я Показати IP 19 Грудня 2009 11:04
Конечно,а зачем тратиться на агитацию.Указивка через начальника управы: Во всех ИТК давно распорядились!!!,что бы все голосовали за леди Ю.В добровольно-принудительном варианте.... В армии не лучше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus