USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Із травня мінімальні пенсії зростуть на 76 гривень

28 Квітня 2010 12:03
Міністр праці та соціальної політики Василь Надрага запевнив, що з першого січня виконується закон про підвищення соцстандартів.

Про це він заявив на черговому засіданні Кабінету міністрів, - повідомляє Gazeta.ua .

Міністр Надрага запевнив, що з травня пенсіонери отримають нову пенсію. А недостачу в нарахуваннях нового розміру пенсій за перші чотири місяці 2010-го компенсують.

«Протягом 2010-го пенсіонерам виплатять заборгованість. Наприклад, мінімальна пенсія була 630 гривень. А з квітня вона мала би бути 706 гривень. Різницю в 76 гривень будуть виплачувати протягом року», - відзначив міністр.

До слова, відповідно до щойно прийнятого парламентом нового бюджету, внутрішній бюджет Пенсійного фонду України сягає 192 мільярдів гривень. Міністр запевняє, що цього вистачить на всі необхідні виплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus