USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Їздити поїздом стане дорожче

9 Березня 2011 17:45
Державна адміністрація залізничного транспорту «Укрзалізниця» вимагає підвищення своїх тарифів на 20%.
Про це заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Михайло Костюк, – повідомляє Gazeta.ua.
«Ми не зацікавлені в нестримному підвищенні тарифів, ми зацікавлені в підвищенні тарифів на рівні інфляції і загального зростання цін. Якщо ціни на продукцію, яку ми споживаємо, за два роки зросли на 40%, то і ми вимагаємо підвищення своїх тарифів на 20%», – сказав він.
За словами Костюка, за рахунок підвищення тарифів «Укрзалізниця» планує додатково отримати 4 мільярди гривень.
«Але з них держбюджету ми повинні віддати 1,6 мільярда гривень. Підвищити хоча б на 1 мільярд гривень загальну зарплату, решта піде на оплату енергоносіїв», – додав Костюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 9 Березня 2011 22:47
Ціни на продукцію зросли на 40%, тарифи на ж/д на 20% (між іншим зовсім недавно вони підвищувались і не раз), тарифи на компослуги теж... а от зарплата чомусь стоїть. Ще 1-2 підвищення і всі ці галузі будуть нести дуже великі збитки, т.я. не буде в людей взагалі чим платити, навіть якби дуже захотіли. А відсотки і штрафи вони скоро будуть забирати батареями опалення які будуть на їх шиях, бо втрачати вже буде нічого. Може над цим хтось колись задумається ?..
вася Показати IP 14 Березня 2011 12:53
Лучанин вірно говорить на 1000%.Всі вони ті верхи вже з глузду їдуть.Зато БАзаров говорить,що "Жить стало легче,жить сталь веселей"Урод очкастий 2 слова по українськи сказати не може.Йому треба кабанам хвости крутити,а не Україною керувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus