USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кращого парламенту вже не оберуть, - Порошенко

6 Листопада 2015 16:16
Чинний склад Верховної Ради відображає українське суспільство, і необхідно навчитися працювати з таким парламентом. Такого парламнту більше не буде, - заявив Президент України Петро Порошенко.

Про це він сказав на зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка щодо проекту змін до Конституції в частині правосуддя. Про це інформує 5 канал з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Парламент відображає суспільство, і я переконаний, і місцеві вибори це продемонстрували, що кращого парламенту не буде обрано... тобто нам потрібно навчитися працювати з цим парламентом, парламенту потрібно позбутися популізму і повчитися в українського народу відповідальності", - зазначив глава держави.

З його слів, існують всі умови для підвищення відповідальності парламентаріїв.

"Завершилося перезавантаження влади. Якщо не брати до уваги імплементацію змін до Конституції в частині децентралізації, то Україна житиме 4 роки без виборів. Не потрібно вже обманювати людей, займатися популізмом, не потрібно намагатися отримати, підставляючи кишенькові майдани, які не мають жодного відношення до людей ", - сказав Президент.

Він також додав: "Я впевнений в тому, що все у нас вийде, і парламент почне працювати, і коаліція консолідується, оскільки альтернативи цьому не існує".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ДО ПОРОШЕНКА Показати IP 6 Листопада 2015 16:32
він гірший всіх
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 16:36
Він правий кращого для себе парламенту він уже не протягне
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2015 17:24
Як би ви всі не поливали Порошенка брудом, його всеж таки обрали президентом, а ви жалюгідні тільки і спромоглися в цьому житті, що сидіти по норах і скиглити, як вам погано. Ви пробували керувати державою в стані війни?
Анонім до Лучанин Показати IP 7 Листопада 2015 11:26
так він же сам поперся на цей пост, викинув кучу бабла,щоб туди влізти, його ж ніхто не просив
мама Показати IP 6 Листопада 2015 17:40
Люди голосували за обiцянку -закiнчення АТО за 3 днi. Та iншi популiстськi заяви. Всi уже зрозумiли його суть.
Анонім до мама Показати IP 6 Листопада 2015 19:25
Цікаво, ви коли небудь навчитесь відрізняти обіцянки від бажань обіцяючего?
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 17:41
КРАЩОГО ПАРЛАМЕНТУ ВЖЕ НЕ ОБЕРУТЬ. Бо в якому ще парламенті жінку б'ють по голові пляшкою, а потім кажуть, що це вона сама вдарилась?
кракен до Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 18:33
Взагалі то не жінку уже а бабусю та й рошен по віку уже дідусь
Анонім до кракен Показати IP 6 Листопада 2015 20:25
Пример - дело заразительное. Ведь После бутылки - удар ковбасой, можно сказать, поощрение)). Точнее говоря, народный депутат Сергей Хлань избил депутата Каховского горсовета палкой колбасы.
без жалю до Анонім Показати IP 7 Листопада 2015 11:27
одразу скажу, що я не прихильник сені і його розводнякового політпроекту, про що тепер вже вся україна зрозуміла. кожен щоденно відчуває прєлєсті його прем"єрства на своїй шкурі і кишені, окрім звісно нього самого і ко*. Але і кужелиха вже набридла: ще з 90-х років сидить в раді, як реп"ях, ніяким методом її звідти не здихатися. та і не просто сидить, - бігає, як та су4ка з партії в партію, піариться, скачить щось там час від часу, що і дає їй можливість триматися на плаву. А сама така ж - викидень тої гнилої старої системи з комсомольсько-партійним минулим, що підграбастала під себе народне багатсво, а на тепер ще й зуміла відбілитися в світлі теперігньої кривавої влади зрадників. Так, що варто віддати належне тому депутату із фронту (сама назва партії змушує до певної реакції в особливій ситуації=), що телепнув ту стару лахудру пляшкою мінералки після її чергових вибриків. здали в чоловіка нерви=)) шкода, що пляшка не була скляна і не розбилася об її макітру, а то можна було б ще й "розочкою" по шиї полоснути для більшого драматизму) Бо в ситуації, що склалася трохи недолугим виглядає її госпіталізація в один із кращих медичних інститутів цієї країни, коли люди з ато залишились без рук чи ніг, з осколками в тілі та іншими каліцтвами, без належної їм медичної допомоги і без групи інвалідності через чинуш-бюрократів, до речі таких, як та ж кужелиха.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 19:04
Забрехався кучерявий поліглот
Шапіто Показати IP 6 Листопада 2015 19:29
Забрехався наш огидний президент.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 20:41
Дуже правильно сказано. Які ми - такий і парламент. Кращого не буде, поки виборці не зміняться на краще.
До аноніма Показати IP 6 Листопада 2015 22:00
А змінювати треба як найскорше ,тому що цей барига веде в ТУПІК.Він прийшов до влади на крові і з кровю піде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus