USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Куди піти вчитися: ТОП-5 найкращих вузів України

14 Травня 2010 13:36
Переможець минулорічного рейтингу КНУ ім. Шевченка поступився першою позицією КПІ.

Про це пише ТСН.
Найкращим вищим навчальним закладом України визнано Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут". Про це свідчить щорічний рейтинг вузів "Компас", складений компанією СКМ.

Згідно з рейтингом, друге місце серед ТОП-вузів посів Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка – переможець минулорічного рейтингу.

Замикає трійку найкращих Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана.

Четверту позицію поділили між собою Національний університет "Києво-Могилянська академія" та Національний університет "Львівська політехніка".

На п’ятому місці розташувалися Донецький національний технічний університет та Київський національний університет будівництва та архітектури.

У рейтингу взяли участь 234 вузи, які готують по одному з таких напрямків, як "Бізнес-економіка", "Архітектура-будівництво", "Право", "IT" та по інженерно-технічних спеціальностях. "Ставили оцінки" вузам 1150 випускників, 990 компаній-працедавців, представники 363 провідних компаній-експертів.

Випускники оцінювали, як вузи допомагають у працевлаштуванні і наскільки їх влаштовує якість отриманих знань. А працедавці - те, як вузівська підготовка відповідає вимогам їх компаній і як добре вузи співпрацюють з ними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мен Показати IP 15 Травня 2010 15:28
А перше місце серед університетів по ХАБАРНИЦТВУ визнаний Луцький Державний Технічний Університет!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus