USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Купити менш, ніж 20 сигарет стало неможливо

3 Січня 2011 09:36
З 1 січня 2011 року в Україні набули чинності зміни до законодавства щодо обмеження споживання і продажу пива і тютюнових виробів.
Як повідомили у Міністерстві юстиції України, у перший день нового року набув чинності підпункт 6 пункту 1 та підпункт 3 пункту 3 розділу I Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв" щодо заборони продажу тютюнових виробів у споживчих упаковках, що містять менше 20 сигарет, - повідомила ТСН.
Загалом законом внесені зміни до ряду законів України, зокрема до Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", до Закону України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення" щодо обмеження споживання і продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грыцько Показати IP 3 Січня 2011 15:29
Водки тоже можно покупать только ящик?
Марта Показати IP 4 Січня 2011 14:15
Не смішіть. По селах на "точці" можна купити що завгодно і скільки завгодон - хоч поштучно цигарки, чи по 100 на похмілля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus