USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Масових порушень на виборах немає, - ЦВК

17 Січня 2010 19:05
Центрвиборчком заявляє про те, що порушення в ході голосування на виборах президента не носять масового характеру.
«Звичайно, поодинокі порушення є, куди ж без них. Але вони не носять масового характеру», - сказала секретар ЦВК Тетяна Лукаш на брифінгу.
За її словами, є випадки, які впливають на хід голосування. Зокрема, в одному з районів Києва багато виборців чекають рішення суду про включення до списків.
«Всі порушення, по яким надходить інформація до ЦВК, нами обробляються. Ми намагаємося оперативно реагувати і надавати відповідну консультативну, методичну допомогу», - сказала секретар комісії.
Лукаш також підкреслила, що на даний момент в Україні працюють всі виборчі дільниці, - пише Інтерфакс-Україна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 18 Січня 2010 08:49
Між президентом Віктором Ющенком та лідером регіоналів Віктором Януковичем існує угода, згідно з якою чинному главі державі обіцяна посада прем'єра. (Українська правда, 18 січня 2010) „Сторони, що підписали угоду, домовились про наступне: Ющенко В.А. та політичні сили, які його підтримують, не будуть піднімати для обговорення питання, що роз’єднують українське суспільство, а саме: - визнання, учасниками боротьби за незалежність України членів Української військової організації (УВО), карпатської Січі, Організації українських націоналістів (ОУН), Української повстанської армії (УПА) та Української головної визвольної ради (УГВР)” ..... Підписи В.Януковича та В.Ющенка На підставі цієї угоди та дій Ющенка по дезорієнтації українського електорату з використанням адмінресурсу, 17.01. 2010 р. В.Янукович повідомив, що правління помаранчевих закінчилося

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus