USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Матіос допоміг втекти від відповідальності олігарху Бойку, - Лещенко

19 Серпня 2016 10:14
Військовий прокурор Матіос допоміг уникнути відповідальності олігарху Бойку, ­- вважає нардеп Лещенко. Про це інформує Zik.ua.

Колишньому міністрові енергетики та вугільної промисловості України, чинному голові партії «Опозиційний блок», олігарху Юрієві Бойкові допомогли втекти від відповідальності у так званій справі Курченка.

«Пан Матіос перебуває на своїй посаді, щоб вивести з-під удару Юрія Бойка. Генпрокурор Луценко невідомо з якого дива передав до військової прокуратури, до Матіоса, справу Курченка. Після цього Матіос зробив з Бойка замість підозрюваного, на якого вже було готове подання щодо арешту, просто свідка. Для нього у статусі свідка жодних наслідків не буде», ­- зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше Сергій Лещенко заявляв, що подання до Верховної Ради на притягнення до відповідальності і арешт лідера фракції «Опоблоку» Юрія Бойка вже рік лежить у генпрокурора.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus