USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майдан розпустять 1 грудня?

29 Листопада 2013 09:15
Масштабний мітинг на підтримку європейської інтеграції пройде сьогодні на Майдані Незалежності в Києві, а фінальна акція відбудеться в неділю, 1 грудня. Після цього політики і громадські активісти оголосять про завершення першого етапу акції і закличуть громадян зібратися в січні, повідомляє УНН.
Вчора вдень на Майдані Незалежності зібралися близько півтори тисячі мітингуючих на підтримку європейської інтеграції України. Після того, як опозиційні сили згорнули табір на Європейській площі і перейшли на Майдан, а їх лідери відбули до Вільнюса на саміт Східного партнерства, прихильників опозиції біля монумента Незалежності стало помітно менше. Зате збільшилася кількість студентів.
Після вчорашніх виступів відбулося засідання оргкомітету Майдану, участь в якому взяли представники політичних партій, студентських організацій і рядові активісти. На ньому мав бути розроблений план дій після саміту у Вільнюсі. Учасники зустрічі неохоче коментували її результати.
«Якщо Віктор Янукович підпише угоду, то учасники мітингу святкують і відправляються на свої робочі місця. У разі непідписання у нас є план дій, але я не маю права його розголошувати», - заявив член оргкомітету Єгор Соболєв.
За його словами, організатори вирішили концентруватися на підготовці заходів сьогодні, коли на Майдан Незалежності «вийде рекордна кількість громадян». «Ми розраховуємо на самоорганізацію людей, тому складно сказати, скільки громадян прийде, але ми готуємося до того, що цей мітинг буде наймасштабнішим. Ведемо переговори з МВС і ДАІ про те, щоб перекрити проїжджу частину Хрещатику. Співробітники міліції сказали, що якщо громадян буде дійсно багато, вони самі її перекриють», - повідомив Соболєв.
Незважаючи на обіцянку представників опозиції і громадських активістів зробити акцію безстроковою, частина учасників засідання прийшли до висновку, що з початку наступного тижня регулярні мітинги слід припинити.
«До єдиної думки оргкомітет, звичайно ж, не прийшов. Головне питання полягає в тому, хто і як скаже людям, що їм треба розійтися», - заявив один з членів оргкомітету Євромайдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Міля Показати IP 29 Листопада 2013 09:35
Вже натішилися. Може вже вчитися пойдуть, а полішуки пороз'їзджаються до батьків за салом.
ДА Показати IP 29 Листопада 2013 09:57
В МИЛИ ОДНА ИЗВИЛИНА В МОЗГАХ ПЕРЕХОДЯЩАЯ В ПРЯМУЮ КИШКУ
Мілі Показати IP 29 Листопада 2013 10:00
Цілком вірно!!! І то дітлашня й рада навчання пропустити, а тут же й по 100 гривень дають!. Пенсіонерам нічого робити, то стоть,трусяться на Євросодомському майдані і чекають манни з неба. Тепер - усі по нірках!!!
DiDo Показати IP 29 Листопада 2013 10:12
Підтвердження, що поїхали "політики" і поменьшало людей!:) Це все зрозуміло, що і до чого!:) Приїдуть сьогодні і всі до "Савіка" побіжуть, піаритись!:)
Нет Показати IP 29 Листопада 2013 11:01
Обращаюсь к Да, а шо Миля не так сказал???Шо полищуки уже сала не едят???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus