USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міліція погрожує мітингувальникам на Майдані кримінальними справами

23 Листопада 2010 14:35
Учасникам акцій протесту інкримінують незаконне перекриття руху в центрі Києва, пошкодження двох автомобілів та бійку з правоохоронцями.

Працівники столичної міліції вирішують питання щодо порушення кримінальних справ за фактом перекриття мітингувальниками вулиці Хрещатик та за сутичку із військовослужбовцями внутрішніх військ МВС України, - повідомила ТСН .

Про це повідомили у столичній міліції, зауваживши водночас, що також вирішується питання про порушення кримінальних справ за фактом пошкодження двох автомобілів приватних осіб.

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЮ З МІСЦЯ ПОДІЙ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Міліція зафіксувала кілька фактів порушень громадського порядку під час акції протесту підприємців проти нового Податкового кодексу.

За даними МВС, від власників двох автомобілів надійшли заяви про пошкодження учасниками акції їхніх транспортних засобів. Зокрема, невідомі особи зламали на автомобілі "Рендровер" дзеркало заднього виду, інші пом’яли кузов легковика "Шкода-Октавія". Як зазначили в міліції, всі ці епізоди задокументовано і по них прийматимуться відповідні рішення.

Крім того, міліція збирає матеріали щодо несанкціонованого перекриття руху транспорту на вулицях Хрещатик та Інститутській.

Водночас, учасники акції протесту не мають наміру припиняти свою акцію, незважаючи на рішення суду про заборону мітингу та дощову погоду.

Один з організаторів акції, зауваживши при цьому, що зокрема сьогодні вона триватиме до 22.00, оскільки, як відомо, відповідно до чинного законодавства масові заходи з використанням гучномовців та електронних підсилювачів звуку можна використовувати лише до вказаного часу.

Як повідомив в наметовому містечку на Майдані член координаційної ради акції протесту Володимир Дорош, підприємці у четвер звернуться до місцевих рад, щоб ті у свою чергу закликали президента не підписувати новий Податковий кодекс.

Наразі біля пам’ятника на Майдані Незалежності перебуває близько 500 пікетувальників, переважна більшість з них вдягнена у поліетиленові плащі, інші прикриваються від дощу парасольками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus