USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Міністр МВС позвільняє частину міліцейського начальства?

29 Червня 2010 13:17
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявляє, що в системі МВС буде відбуватися реформування як окремих підрозділів, так і центрального апарату

«Я думаю, що в МВС будуть реформи в окремих структурних підрозділах. У нас багато підрозділів дублюють свої функції, це необхідно прибрати », - розповів міністр 29 червня в інтерв'ю журналістам у Києві, пишуть «Економічні відомості» .

Він також зазначив, що необхідне реформування управлінського апарату, оскільки той невиправдано великий.

«Реформування центрального апарату буде відбуватися щоб зробити його більш оптимальним і більше відповідає сучасним вимогам», - зазначив глава МВС.

Відповідаючи на питання про те, чи є сенс ліквідувати антикорупційне бюро при головному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю, він зазначив, що цього робити не варто, з огляду на гостру необхідність боротьби з корупцією в Україні.

«Треба подумати як його (антикорупційне бюро при ГУБОЗ) зробити більш ефективним, але ліквідовувати його не можна», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дерусифікатор Показати IP 29 Червня 2010 13:35
"Позвільняє" пишеться разом, грамотії
СТР до Дерусифікатор Показати IP 29 Червня 2010 23:24
То ж усі "по лякані".
LoadingsMan Показати IP 1 Грудня 2011 01:57
Я Вам желаю посмотреть веревки никита клип смотреть Очень интересно твое мнение.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus