USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мінтранс і пасажири проти продажу залізничних квитків за паспортами

19 Травня 2010 10:47
Міністерство транспорту та зв'язку проти введення іменних залізничних квитків.
Про це повідомив перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко, пише Кореспондент.

За його словами, після вивчення побажань пасажирів, з'ясувалося, що 80% з них проти введення іменних квитків. "Пасажир проти цього, і ми його підтримуємо", - сказав він.

Корнієнко зазначив, що зараз уже немає спекуляцій з квитками і введення іменних квитків ні до чого.

Крім цього, за словами Корнієнка, Укрзалізниця серйозно працює над впровадженням електронних квитків. "Ми серйозно попрацювали над впровадженням електронного квитка. Ми поставили завдання десь на другу половину поточного року, червень-липень, вийти на нормальний електронний квиток, такий, як застосовується в авіації", - сказав він.

Раніше Укрзалізниця зазначала, що підтримує пропозицію Міністерства внутрішніх справ України про відновлення продажів залізничних квитків для пасажирів за паспортами у зв'язку з випадками міжнародного тероризму.

Питання відновлення продажів іменних залізничних квитків з квітня перебуває у процесі вивчення. Укрзалізниця відмінила продаж квитків за паспортами або інших документів, що засвідчують особу, в листопаді 2007 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus