USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Могильов надумав звільнити третину міліціонерів

30 Вересня 2010 14:19
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов виступає за скорочення особового складу працівників міліції на третину – 100 тисяч осіб.
Таким чином міліції стане до 200 тисяч чоловік. Про це заявив сам керівник відомства, передають «Подробности».
За словами Могильова, він запропонує таку ідею президентові України.
Скорочення викликане постійним недофінансуванням міністерства, яке вже багато років забезпечено коштами лише на 40% від потреби.
Міністр сподівається, що це дозволить вивільнити кошти, аби суттєво збільшити зарплату працівникам міліції, що в свою чергу має призвести до підняття престижу роботи в міліції. Разом з тим він зазначив, що скорочення особового складу – це дорога процедура, оскільки при скороченні працівника міліції йому необхідно виплатити в середньому 50 тисяч гривень. Тому процес скорочення займе від 3 до 5 років.
«Зараз міліція отримує 40% від потреби... Тому будемо виходити з реалій, що склалися. Необхідно скоротити чисельність особового складу для збільшення заробітної плати працівників міліції. Це поетапний процес, оскільки скорочення одного працівника обходиться в середньому в 50 тисяч гривень», – заявив Могильов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ярослав Показати IP 30 Вересня 2010 17:41
Я б їх всіх на фіг вигнав, толку з них, як з козла молока!
Tarantino Показати IP 30 Вересня 2010 18:42
Скоротити 100 тисяч осіб - значить тільки те, що міліця десь знайшла 100 тисяч вакантних місць. Їх і "скоротять". Інакше наші чиновники ніколи не скорочувалися і скорочуватися не будуть.
лучанка Показати IP 30 Вересня 2010 21:16
Правильно, всерівно ніхрена не роблять....Приблизно третина їх писати грамтно не вміє, а не те, щоб основами права володіла... Збавають бабки з народу ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus