USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МЗС скоротить філіали в регіонах

17 Листопада 2010 18:12
Президент України Віктор Янукович вимагає від міністра закордонних справ Костянтина Грищенка оптимізувати структуру МЗС у регіонах з метою її скорочення.
Про це глава держави заявив на засіданні Ради національної безпеки і оборони України, пише «Главред».
Глава держави зазначив, що на сьогодні «адміністративна реформа конче назріла», «і ми найближчим часом підходитимемо до її розгляду і вирішуватимемо».
У зв'язку з цим Янукович акцентував увагу на значній кількості центральних органів влади, а також їхніх представництв, філій у регіонах країни. «Скажіть мені, що вони там роблять?» – запитав президент, звертаючись до присутніх.
Далі він звернувся до міністра закордонних справ Грищенка із запитанням: «Навіщо філії МЗС у регіонах?». На це міністр відповів, що «ми скоротили половину, але є міста, де функціонують генеральні консульства, з якими необхідно працювати».
«Я вам говорив про це і ще раз повторюю: є час, розбирайтеся – їх не повинно бути там», – промовив Янукович.
Він також доручив міністрові закордонних справ розібратися з почесними консульствами. Президент також поставив питання щодо доцільності функціонування Управління обслуговування дипломатичного корпусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus