USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дільницях померли двоє виборців

17 Січня 2010 18:17
На одній з виборчих дільниць у Черкаській області вмер 72-річний виборець. Про це заявила представник кандидата на посаду президента Арсенія Яценюка Юлія Воєвода, повідомляє Інтерфакс-Україна.
«Дійсно це сталося, на дільничній виборчій комісії № 99, 197 виборчого округу в селі Шелепухи Черкаської області. Андрій Федорович був 1938 року народження, пенсіонер, він не дійшов 20 метрів до виборчої дільниці і вмер», - сказала вона.
Воєвода підкреслила, що «незважаючи на погане самопочуття, чоловік прийшов на виборчу дільницю, оскільки йому не була надана можливість проголосувати вдома».
Ще один подібний випадок стався в Хмельницькій області, повідомляє «Комерсант».
За словами представника 12 територіальної виборчої комісії 196 у селі Кипчинці Полонського району, там помер чоловік 1959 року народження.
Після голосування в нього на вулиці за межами виборчої дільниці різко погіршився стан здоров\'я. На місце прибула карета швидкої допомоги.
Чоловіку була надана перша медична допомога, але він помер у машині швидкої допомоги. Попередній діагноз - гостра серцева недостатність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus