USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах побільшає «Візирів»

4 Грудня 2009 14:35
Державтоінспекція попередила водіїв, що наступного року на автострадах України побільшає вимірювачів швидкості «Візир».
 
Про збільшення кількості контрольних приладів повідомив начальник Департаменту ДАІ Сергій Коломієць. Він наголосив, що насамперед побільшає модернізованих, так званих, «розумних» «Візирів». Вони вже пройшли сертифікацію. Отож, у 2010 році їх встановлять на автострадах.
 
Ще у вересні міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко пообіцяв, що найближчим часом на дорогах України з\'явиться вдосконалений вимірник швидкості «Візир». Прилад буде працювати тільки в автономному режимі, - пише «Газета по-українськи».
 
Раніше водії заявляли, що «Візир» часто допускає суттєві помилки при фіксації швидкості. Крім того, за даними ЗМІ, адвокати Національної правової палати вважають, що пристрій \"Візир\" не відповідає вимогам законодавства України. Технічні можливості приладу не дозволяють застосовувати його інспекторові ДАІ як доказ правопорушення.
 
Державне підприємство Держтехстандарт підтвердило, що пристрій \"Візир\" може використовуватися співробітниками Державтоінспекції для встановлення швидкісного режиму транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
VSC Показати IP 4 Грудня 2009 15:40
Вот хорошо бы, к умным Визирям, еще и умных милиционеров. Начинать надо с самого главного. По оценкам независимых сайтов объемы денег, которые передаются с мест в Киев, выросли в десятки раз, и составляют до 1 млн. зелени в месяц. За такое вознаграждение, милицейское руководство готово приобрести и сертифицировать любой прибор.
seal Показати IP 4 Грудня 2009 16:08
Що ж, шановні автолюбителі, готуйтесь до нового потоку "листів щастя". А з коментом VSC згідний на 100%.
Юка Показати IP 4 Грудня 2009 16:11
разом з Візирами побільшає і нових позовів водіїв до судів, не допоможуть і вдосконалення!
Ірина Показати IP 4 Грудня 2009 23:36
Якщо чесно, дістали. Скільки можна з тих людей знущатись. Ви краще підрозділи ДАІ в порядок приведіть, хабарництво особливо. А тоді до людей претензії майте. А то зупиняють за одну причину, а штраф виписують за іншу. Це що, придертись нема до чого?
OrestN Показати IP 5 Грудня 2009 23:37
стоп! візир до цих пір не пройшов офіційну сертифікацію. тому його застосування співробітниками ДАІ є не законним. скаже любий юрист!
seal Показати IP 6 Грудня 2009 11:52
to OrestN. Цитата початку цієї статті: "Про збільшення кількості контрольних приладів повідомив начальник Департаменту ДАІ Сергій Коломієць. Він наголосив, що насамперед побільшає модернізованих, так званих, «розумних» «Візирів». ВОНИ ВЖЕ ПРОЙШЛИ СЕРТИФІКАЦІЮ. Отож, у 2010 році їх встановлять на автострадах. Так у чому ж проблема?
Таня Показати IP 9 Грудня 2009 12:49
В судах справ побільшає це точно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus