USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На сьогодні в ЦВК зареєстровано 7 кандидатів і жодного технічного – Магера

27 Жовтня 2009 16:58
На виборах навряд чи будуть задіяні технічні кандидати в президенти, вважає заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера. Про це він сказав на прес-конференції у вівторок, повідомляють «Волинські новини».
Як пише сайт Ліга.net, Магера нагадав, що станом на вівторок документи до ЦВК подали дев\'ять кандидатів, сім з них уже зареєстровані. «Навряд чи серед них є технічні кандидати, оскільки кожен з них подав належним чином ті документи, які передбачені законом про вибори президента», – сказав він. Магера звернув увагу на те, що розмір грошової застави для кандидатів збільшено в п\'ять разів – з 500 тисяч до 2,5 мільйона гривень.
«Не думаю, що технічні кандидати будуть подавати до декларації 2,5 мільйона гривень, а потім, після завершення виборів, якимсь чином пояснювати податковій адміністрації або якомусь правоохоронному органу, звідки він отримав такі гроші», – сказав заступник голови Центрвиборчкому.
«Я думаю, що навряд чи на цих виборах буде задіяний механізм технічних кандидатів. Повірте, цей механізм уже на минулих виборах себе вичерпав», – додав Магера. При цьому він припустив, що в цілому у виборах візьмуть участь не більше 30 кандидатів у президенти.
Як відомо, станом на вівторок кандидатами вже зареєстровані Олег Рябоконь, Анатолій Гриценко, Арсеній Яценюк, Петро Симоненко, Володимир Литвин, Сергій Тігіпко та Інна Богословська.
На розгляді у ЦВК перебувають документи кандидатів Віктора Януковича і Віктора Ющенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2009 20:44
У Януковича вже є аж 2 технічних кандидата: Яценюк та Ющенко (у порядку їхнього рейтингу). Як це не гірко, але схоже на правду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus