USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На виборах екзит-полу не буде

26 Жовтня 2010 13:54
Жодна міжнародна організація не захотіла дати гроші на паралельний підрахунок голосів: у світі втрачають інтерес до України.
Фонд «Демократичні ініціативи» скасував проведення національного екзит-полу під час місцевих виборів в Одесі, Львові, Харкові та Дніпропетровську. Таке рішення прийнято через відсутність фінансування, повідомила соціолог, науковий керівник фонду Ірина Бекешкіна, інформує «ТСН».
Фонд «Демініціативи» разом з КМІС і Українським центром економічних і політичних досліджень ім. Разумкова планували провести спільний екзит-пол на місцевих виборах і подали заявку не в одну міжнародну організацію, зокрема, у міжнародний фонд «Відродження» на фінансування цього проекту. Однак жодна з них не захотіла профінансувати проведення екзит-пол.
За словами Бекешкіної, це рішення ще раз підтверджує те, що міжнародне співтовариство втрачає інтерес до України.
Фонд «Демократичні ініціативи» проводить екзит-поли на всіх виборах, починаючи з 1998 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus