USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вибори в Україну приїде лише 50 міжнародних спостерігачів

11 Жовтня 2010 09:29
На місцевих виборах в Україні 31 жовтня буде працювати не більше півсотні міжнародних спостерігачів.
Про це заявив в ефірі Радіо Свобода голова Комітету виборців України Олександр Черненко, повідомляє Gazeta.ua.
«Станом на вчора жоден міжнародний спостерігач у ЦВК не був зареєстрований. А з того, що я знаю взагалі, то місія ОБСЄ, оскільки пізно отримала запрошення від МЗС, не встигає організувати повноцінну місію, так як запрошення було лише півтора тижня тому», – сказав він.
«Приїде два експерти від ОБСЄ, які десь тут будуть сидіти в Києві. Тобто швидше за все вони будуть як спостерігачі. Вони будуть зустрічатися з ЦВК, з політиками. Тобто місії повноцінної ОБСЄ не буде, відповідно – звіту не буде. Від ОБСЄ точно буде така оцінна місія», - додав він.
За його словами, кілька дипломатичних представництв посольств своїх представників будуть реєструвати міжнародними спостерігачами.
«Я знаю, що Конгрес місцевих громад Парламентської Асамблеї Європи буквально на цьому тижні прибуде, але це теж нечисленна група, там їх просто на пальцях двох рук можна порахувати», - зазначив голова КВУ.
«Я думаю, взагалі в Україні не буде більше за півсотню міжнародних спостерігачів, які поїдуть, як правило, до Одеси, до Донецька, хтось ще кудись. Тому на міжнародних спостерігачів не варто сподіватися на цих виборах», – попередив Черненко

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus