USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нагодуй горобчика - отримаєш фотоапарат

29 Січня 2010 15:25
Триває всеукраїнська благодійна акція «Нагодуй горобчика», яка розпочалася 18 січня і завершиться 30 березня. Діти всіх міст України власноруч годують міських пташок і майструють годівниці для горобчиків, синичок і снігурів.
За задумом організаторів - компанії «Круп’яний Дім» і Всеукраїнська молодіжна організація «Фундація регіональних ініціатив», акція закликана привернути увагу до екологічного виховання дітей та збереження популяції птахів.
«Тварини ж у вихованні дитини відіграють особливу роль – вони допомагають малюку навчитися любити. Вдома таким «тренажером любові» може бути, наприклад, кіт чи собака. Навчаючись доглядати за ними, мала дитина одночасно вчиться цінувати працю батьків, учиться турбуватися про братів наших менших і загалом про природу», - кажуть екологи.
По завершенню акції, наприкінці зими відбудеться лотерея, переможець якої отримає заохочувальний подарунок – цифровий фотоапарат.
Для того, щоб узяти участь у розіграші, потрібно до завершення акції надіслати фотографії дітей, які роздають корм пташкам, на електронну адресу [email protected]. А також надсилати їхні малюнки або віршики про пташок на поштову адресу: 03022, Київ, вул. Васильківська, 34 (або 03127, Київ, а/с 180).
Довідково:
За інформацією Міжнародного союзу природоохоронних організацій «BirdLife International», через кліматичні зміни та промислові викиди 43% видів птахів у Європі перебувають під загрозою зникнення.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 31 Січня 2010 00:22
Моя сусідка має десь років 40. Вона вже давно годує і не тільки горобців, а й синиць, навіть, ворон. якась чудна. у сильні морози навіть сало розвішувала на гілках. треба за нею пофоткати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus