USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Наша Україна» зупинила процес самознищення, – Наливайченко

13 Жовтня 2010 10:44
Оновлена партія «Наша Україна» активно ввійшла у процес виборів до органів місцевого самоврядування, аби допомогти якомога більшій кількості нового складу політичної сили увійти до парламенту і протистояти діям існуючої влади.
Про це 12 жовтня під час зустрічі з волинянами у Луцьку повідомив голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко.
«Партія «Наша Україна» зупинила процес самознищення, руйнації та власної дискредитації. Ми налаштовані і дуже хочемо своїми діями повернути довіру людей до партії. Ми налаштовані – я маю на увазі нову політичну раду партії – зупинити мародерство, цинізм, взаємозраду і чванство в партії. Ми розуміємо, що, окрім партійних речей, для нас зараз важливим є зайняти позицію і діяти в інтересах кожного українця», – зазначив Наливайченко.
Наливайченко додав, що найзагрозливішим для держави зараз є наступи на «український простір» з боку діючої влади. Зокрема, мова йде про бізнес, культуру, національну ідею, мову та історію.
«Ми бачимо наступ влади на все українське, ми бачимо відкат до авторитаризму, ми бачимо переслідування нас – громадян, журналістів, українських людей, які вільно мислять. Влада боїться всього українського, не розуміє європейської, національної суті нашої держави, а відтак проявляє агресію щодо кожного з нас», – зазначив Наливайченко.
Голова політради «Нашої України» зазначив, що кандидати на посаду луцького міського голови Андрій Козюра та голову Володимира-Волинського Віра Чайковська-Тарликова вже зараз активно працюють, аби захищати інтереси громади, та є відповідальними перед нею.
«Для нас головне під час виборів – підтримати кандидатів і взяти на себе відповідальність щодо їх подальшої діяльності. Ми оновлюємося зараз, аби допомогти увійти в український парламент більшій кількості українських патріотів, які будуть відстоювати незалежність України. Які розуміють, що харківські угоди вчора, так званий закон про мови сьогодні і втрата незалежності – це те, що може бути завтра», – додав Наливайченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олеся Показати IP 13 Жовтня 2010 11:14
Блажен, кто верует, тепло ему на свете
Роздуми на тему України Показати IP 13 Жовтня 2010 12:01
Як би важко не було украінському народу, все одно думати треба адекватно. Ющенко хотів зробити Україну кращою. Але одного бажання виявилось за мало. Ми всі можемо багато говорити про негаразди Президента Ющенка, але те що робить нинішня влада це взагалі - жах. Вся европейська спільнота не розуміє кроків нової влади і поки що тихенько засуджує, надаючи фору Януковичу. Світові аналітики взагалі сумніваються у результатах при таких підходах влади, тому що всі нинішні зміни, це кроки назад, а головне антидемократичні. Ця влада, та її сателіти просто давлять нас, бо український нарід, цю антиукраїнську банду цікавить тільки перед виборами. Нам не можна помилятись.
Петро Показати IP 13 Жовтня 2010 13:54
Наливайченко - молодець! Інтелігентний, успішний, молодий, красивий і розумний! Він ще заявить про себе. Якби в "Нашій Україні" було таких хоч третина, то вона б не розвіяла по вітру того, що вона мала у2004-му. У тому році в списки цієї партії можна було записати навіть мого кота Пантелеймона, і за нього проголосували б, бо подумали б, що це кіт Ющенка. Розі@рали, розбрехали, роз"бали... Пропили на пасіці... Україну врятують не пастухи (Хай чабан, усі гукнули, за отамана буде! Павло Тичина. Або: В полі трактор -дир-дир-дир - ми за мир, ми за мир!). Чабани хай пасуть овець в Жидичині чи в Холоневі, а трактористи - оруть землю. Шана їм! А Україною нехай керують такі, як Наливайченко! Слава Україні!!!
Яків до Петро Показати IP 13 Жовтня 2010 14:16
Не сотвори собі кумира!
Золотце Показати IP 13 Жовтня 2010 14:19
Наливайченко викликає довіру і повагу, це те, що давно втратили в очах народу інші керівники НУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus