USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нацкомісія з моралі звинуватила користувачів vkontakte.ru у пропаганді насильства

21 Липня 2009 14:14
Національна Експертна комісія з питань захисту суспільної моралі розглянула низку порушень українського законодавства сайтом vkontakte.ru. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Зокрема, експерти розглянули наявні на одній зі сторінок сайту фотографії, що зображують процес препарування собаки, і визнали, що вони пропагують насильство і жорстокість.
Про своє рішення нацкомісія зі захисту моралі повідомила представникам МВС України. Правоохоронні органи, у свою чергу, заявили, що проти двох осіб, які розмістили ці фото, буде порушено кримінальну справу, – пише Корреспондент.
Нагадаємо, раніше члени Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Міністерстві культури і туризму України висновували, що фільм Бруно (Bruno) режисера Л.Чарльза містить художньо невиправдану демонстрацію статевих органів і відносин, гомосексуальних статевих актів у відверто натуралістичній формі, показ гомосексуальних збочень, ненормативну лексику, прояви садизму, антисоціальної поведінки, яка може завдати шкоди моральному вихованню громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прихильник Показати IP 21 Липня 2009 14:27
"ВисновКували", або зробили висновок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus