USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нова коаліція» намагається купити депутатів «НУ-НС» по 8-10 мільйонів

5 Вересня 2008 11:32
Заступник лідера Єдиного центру Олеся Оробець заявила про спроби підкупу частини депутатів від «НУ-НС», які підписали заяви про вихід їхньої фракції зі складу коаліції. Про це повідомляють 5 вересня «Волинські Новини».
За інформацією «Української правди», Олеся Оробець наголосила, що «наразі ведуться неофіційні переговори між представниками нової коаліції, котра де-факто склалася в парламенті, та кількома підписантами заяви, що відкриває відлік часу відставки уряду Юлії Тимошенко».
«Мені соромно передусім за тих, хто погодився вести подібні переговори – навіть влаштували торги. Схоже, ціна питання декому добряче засліплює очі», – зазначила заступник голови Єдиного центру.
«Хочу вірити, втім, що колеги знайдуть у собі силу подолати спокусу і дадуть гідну відповідь провокаторам», – наголосила вона.
За словами депутата, «у перемовинах фігурують суми від 8 до 10 мільйонів доларів США».
«Суми вражають, але не дивують. Адже у разі відставки чинного уряду, його спонсори втрачають значно більше», – зауважила пані Оробець.Депутат попереджає, що у разі продовження цих протиправних торгів, залишає за собою право оприлюднити всю відому їй інформацію, а також звернутися до правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лихий Показати IP 5 Вересня 2008 13:08
Черговий неоригінальний хід. Якби знала щось точно - то оприлюднила б. Або якщо вже так хочеться боротись із підкупом депутатів, то треба було ловити на гарячому.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2008 16:29
Шановні депутати станьте народними - візьміть гроші "киньте" бандюків і віддайте мільйони школам та лікарням. СЛАБО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus