USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Новий радар ДАІ «стріляє» у спину

27 Грудня 2010 13:58
ДАІ почала використовувати новий радарний комплекс «Арена», на якому висвічується номер авто, час руху, швидкість і все це передається на монітор.
Але тепер прилад фіксує порушення не на самому посту ДАІ, а за кілька кілометрів до нього, таким чином, після одержання інформації на екран, тут уже тільки штрафують, повідомляє «Українська правда».
Відеокамери радару стріляють лазером у спину порушника-автомобіля.
Фотофіксація спрацьовує автоматично при перевищенні швидкості. Інформація про порушника передається радіоканалом на контрольно-пропускний пункт.
Потрапивши в об'єктив реєстратора, система розпізнає номерний знак і через мить знаходить кримінальну біографію авто і водія: викрадення, позбавлення прав, адміністративний арешт. У міліцейських базах даних порушника знаходять за кілька секунд.
Вночі прилад діє за допомогою інфрачервоного випромінювання. Одночасно може фіксувати порушення на трьох смугах.
Водії ж у свою чергу користуються радарами-детекторами. Прилад попереджає водія: його авто обстрілюють міліцейські радари. У такому випадку можна встигнути скинути швидкість і уникнути штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vu Показати IP 27 Грудня 2010 14:57
Совсем оборзели... Понапридумывают
Петро Кабарне Показати IP 27 Грудня 2010 20:37
>>через мить знаходить кримінальну біографію авто і водія: викрадення, позбавлення прав, адміністративний арешт. У міліцейських базах даних порушника знаходять за кілька секунд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus