USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олігархи хочуть шоу

12 Лютого 2011 10:50
Велика кількість розважальних форматів на українському телебаченні продиктована олігархами.

Про це в інтерв'ю Дзеркалу тижня заявив медіаексперт Отар Довженко.

"За півстоліття масового ТБ продюсерський геній створив не так вже й багато розважальних форматів. Навіть найякісніший продукт західних винахідників, як правило, відрізняється подробицями реалізації та оформлення, але не головною ідеєю", — зазначив він.

За словами Отара Довженка, наразі в Америці, наприклад, помітний ажіотаж навколо The X Factor, який замінить American Idol - хоча концепції багато в чому ідентичні.

"У нас же, в Україні, за ситуації, коли мало часу, коли планка рейтингу завищена, всюди блат і відкати, а за успіхи шоу треба відповідати головою (оскільки рука у наших олігархів не тільки "довга", а й "важка"), — займатися винаходом оригінальних форматів готові не всі... От і беруть "за основу" те, що спрацьовує з найбільшою віддачею. Тому все настільки однотипно! Але ринок чим далі, тим більше структурується. Тому не все безнадійно в "програмі передач на завтра". Є надія, що деякі жанри міцно займуть свої ніші. А деякі (безідейні, безглузді) просто відімруть", — вважає медіаексперт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
продюсєр Показати IP 12 Лютого 2011 16:20
тупому деградованому НАСЕЛЕННЮ в котрого замість мозгів сало,а замість крові спирт,тільки ЗРЕЛІЩЕ і потрібно сидить такий ВАСЯ З Марусею біля телевізора і пофіг ім свобода демократія театр відпочинок на морі людські умови праці європейська зарплата-на екрані все так КРАСІВО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus