USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Орден Фірташа віддали Безсмертному?

23 Січня 2009 19:45
Президент Віктор Ющенко нагородив заступника глави Секретаріату Президента Романа Безсмертного орденом «За заслуги» І ступеня. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Українська правда», відповідний указ від 23 січня розміщено на сайті Президента.
В указі зазначено, що Безсмертного нагороджено «за вагомий особистий внесок у забезпечення створення Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» в місті Батурин та плідну громадсько-політичну діяльність».
Як відомо, раніше Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Ющенко має намір нагородити співвласника РосУкрЕнерго Дмитра Фірташа орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
Фірташ не прийшов на церемонію нагородження, а згодом у списках нагороджених у відповідному указі, який розміщено на сайті президента, прізвища Фірташа не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
val Показати IP 24 Січня 2009 00:14
Тому піз..болу бесмертному треба надавати палок по сраці, а не медаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus