USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Партійці «Батьківщини» оголосили голодування

6 Жовтня 2010 18:27
Активісти обласних партійних організацій ВО «Батьківщина» оголосили голодування на знак протесту проти недопущення їхньої партії до виборів у чотирьох областях України: Київській, Львівській, Луганській і Тернопільській.

Голодування оголосили активісти двох областей - Київської й Львівської. У терміновій заяві представники Київщини мотивують акцію протесту тим, що в усіх виборчих комісіях - від центральної до територіальної та дільничної - створена гарантована більшість політичної сили Віктора Януковича, - повідомила прес-служба ВО «Батьківщина».

«У його руках також керівники та печатки всіх цих комісій. Таким виборчим комісіям надано право підписувати протоколи виборів, як у сталінські часи «трійками», без будь-якого дієвого спостереження. Як у 2004 році, встановлено порядок, коли не важливо - хто і як голосує. Головне - хто і як «підрахує» та складе протокол», - обурюються учасники голодування.

Активісти сусіднього Львівського обласного осередку партії «Батьківщина» попереджають: якщо сценарій влади зреалізується, відбудеться захоплення Партією регіонів органів місцевого самоврядування Львівщини, понад 90% виборців якої в другому турі президентських виборів голосували проти Віктора Януковича.

«Найбільшу опозиційну партію «Батьківщина» в такий спосіб уже не допустили до виборів у чотирьох областях України: Київській, Львівській, Луганській та Тернопільській. Якщо ми не зупинимо сьогодні цей великий виборчий обман, то в Україні виборів більше не буде ніколи! Буде лише їх ілюзія та влада однієї людини», - кажуть львівські активісти.

«Сьогодні ми оголошуємо безстрокове голодування, щоб привернути увагу українського суспільства та всього світу до того, що в одній із найбільших європейських країн – Україні встановлюється диктатура», - пишуть у Маніфесті голодуючих активістів Київщини.

«Наша вимога проста – зареєструвати справжні, легітимні виборчі списки «ВО «Батьківщина»… Ми йдемо у ради не за посадами, а виключно для того, щоб захистити наші національні інтереси, зупинити обкрадання людей. Ми не можемо допустити, аби під прапором нашої партії пройшли зрадники, які працюватимуть на Партію регіонів», - цитата із заяви голодуючих активістів Львівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ЛітРедактор Показати IP 6 Жовтня 2010 20:51
Хай Анатолій Петрович приєднається, а то вже фейс не те що в екран, а на "бігморди" скоро не влізе))))
ой до ЛітРедактор Показати IP 7 Жовтня 2010 01:06
А більше скзати нічого?
юлі Показати IP 6 Жовтня 2010 22:16
А де ти , Юлька була 4 роки , коли в Тернопільській області сотні людей хліба не мали на що купити, скільки разів ти, дрянь, приїздила на Тернопільщину і поспілкувалась з тернопільчанами .... Правильно зробили, Юлька використала людей під гасло УПА і кинула їх на призволяще.... Слава Тернопіллю !!! Кинули Юльку - Ви справжні УПІвці ...УРА Вам !!!!!
Fantom Показати IP 7 Жовтня 2010 09:35
ага,і Юлія Володимирівна може приєднатись ))
Яків Показати IP 7 Жовтня 2010 10:47
А де Ваш Федорович зараз?? Він же ж тепер керує, а шо,добре нам, да? Мені ні, бо дітей кормити нема чим, одягнути нема за шо! Бо я закрив на фіг свого підприємця, бо фіг там витягну з їхніми законами чортовими! Я тут не маю за шо хліба купити, так шо хай всі ваші регіонали котяться під три чорти!
Андрій Показати IP 7 Жовтня 2010 11:17
Що стосується фейсів політиків, то вони всі не голодують. Навіть мій улюблений Тягнибок таке рило відїв, що аж перед людьми соромно. То через це буду голосувати за Козюру, він хоч не товстомордий як решта.
Я - гей! Показати IP 7 Жовтня 2010 13:31
а я б голосував за Барака Обаму - він упше симпртний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus