USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Патріарх Кирило отримав диплом і подарунок від «Волинських новин». ФОТО

6 Лютого 2010 15:02
Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт, перебуваючи у Москві, передав Патріарху Московському і всієї Русі Кирилу диплом та подарунок від «Волинських новин».

Нагадаємо, Патріарх Кирило став переможцем рейтину-2009  «Волинських новин» у номінації «Гість року». Під час вручення дипломів і жартівливих подарунків «ВН» і Дід Мороз завезли нагороду владиці Ніфонту. Той обіцяв при першій же нагоді передати її Патріарху.

Нагода не забарилася: у Москві 1-2 лютого проходили святкування першої річниці інтронізації Патріарха Кирила, на які запросили і владику Ніфонта. У кафедральному соборному Храмі Христа Спасителя Москви владика і передав патріарху подарунки він нашого видання, а також вітання та подварунки від віруючих лучан.

«Патріарх зрадів подарунку. І заодно, пригадавши Луцьк, сказав: «Я завжди згадую це маленьке місто, у якому люди, як ніде, вміють молитися» - розповів, повернувшись до Луцька, владика Ніфонт.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
objet Показати IP 7 Лютого 2010 00:30
Кирило обійшов "Тік" і Бутирку".З мінімальним відривом але обійшов!
faBULA Показати IP 7 Лютого 2010 13:01
Митрополит Ніфонт був приємно здивований подарунком та пообіцяв, що магнітик з надписом «Україна», як пам’ятний подарунок від «ВН», поїде до патріарха. І що? Магнітик попав до патріарха? Ех, треба було йому магнітик з Бандерою завезти. Тоже символ України...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus