USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Пенсіонерам обріжуть пенсію

21 Лютого 2011 08:09
Віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявляє, що уряд має намір знизити рівень максимальної пенсії і для майбутніх, і для нинішніх пенсіонерів.

«Ми провели обговорення, на кожній зустрічі люди говорили – добре, що обмежуєте максимальну пенсію, але чому ви це робите тільки для нових пенсіонерів, будь ласка, пройдіться по старих. Тому ми пропонуємо обмежити: не 12 мінімальних пенсій, а 10 мінімальних пенсій становитиме максимальна пенсія, і поширити це і на нових пенсіонерів і на старих», – цитує Радіо Свобода віце-прем'єра.

Сергій Тігіпко зазначив, що Конституційний Суд дав роз'яснення про неможливість зменшення рівня максимальної пенсії, спираючись на 22-гу статтю Конституції, але це питання треба розглянути в контексті 24-ї статті, яка говорить про соціальну рівність усіх українців. «Я вважаю, що якщо і звертатимуться до Конституційного Суду, то з цієї сторони», – зауважив міністр соціальної політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 21 Лютого 2011 16:04
И 10 раз много. Зарплаты госслужащим урежьте высшего уровня, можетработать будут лучше. А вообще кишки тонки у ПР. Наставили своих людей, а они прогибаться только умеют, вон и перед татарами уже прогнулись. Ни фига хорошего не сделают для людей, потому что сами то жируют. А страна то трещит по швам неужели не видно. Умные головы в грязную политику не лезут, а эти только портфели друг у друга перетаскивают. Видимость бурной деятельности создают, рузельтаты налицо. Цены на 20-50% выросли, а уних все инфляция 8-10%. В школе видно плохо учились (если вообще учались), вот считать и не умеют. Вместо мозгов - опилки, уйдите хотя бы с экранов телевизора, рожи ваши видеть надоело.
111 Показати IP 21 Лютого 2011 16:09
боитесь политической цензуры, за свою шкуру трясетесь со своими правилами. Потому такой "порядок" в стране. С такими правилами и белое у вас будет белое, а из черного, как всегда, тоже будете делать белое. Зачем тогда эти комментарии - цензура.
1 Показати IP 21 Лютого 2011 22:22
Як за Конституцію заховався. Як Януковичу требе було політреформу відмінити, то Конституцію поміняли дуже швидко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus