USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переодягнені військові перешкоджали Євромайдану?

14 Грудня 2013 20:15
Міністр оборони Павло Лебедєв віддавав злочинні накази, - вважає опозиційний політичний діяч Анатолій Гриценко.

Зі сцени Євромайдану Анатолій Гриценко пояснив, чому євромайданівці пікетували Міністерство оборони 14 грудня.

З його слів, до спроби розгону Майдану причетні військові та підлеглі Павла Лебедєва.

«Ми їх бачили у спеціальній формі з написом «рятівник-психолог МНС». Уже не існує міністерства з надзвичайних ситуацій, ця структура повністю підпорядкована міністру оборони і всі його підлеглі, і військові, і цивільні, пішли проти Майдану разом з «Беркутом» і за допомогою спеціальної техніки нищили наші барикади. Ми їх зупинили, але це незаконна дія. Нам відомі факти, коли окремі підрозділи за вказівкою міністра, зокрема 101 бригада міноборони спеціального забезпечення, навіть військова служба правопорядку збройних сил переодягаються у міліцейську форму і потім діють проти Майдану. Там, де Майдан блокує Київський апеляційний суд, вони там разом з міліцією. Я вже отримав сигнали обурених матерів, зокрема з Харкова, приблизно такого змісту «что творит министр обороны Лебедев? Я своего сына отдала родину защищать, а он переодевает его и превращает в мусора. Я заберу своего ребёнка из армии». І ця мама справедлива», - розповів Анатолій Гриценко.



Він повідомив, що протягом останніх чотирьох днів за вказівкою міністра оборони проводилися військові навчання, планування, поки що штабного рівня, для забезпечення «тайожного майдану», який влада звозить за допомогою губернаторів. Розрахунки робили на 200 тисяч осіб і армії ставили завдання частину з них забезпечити харчуванням, проживанням, транспортом та паливно-мастильними матеріалами.


«Всі розуміють за чиї це гроші? За наші, незаконно! Армія не повинна так діяти, міністр не повинен давати злочинних наказів, офіцери і солдати мають право не виконувати злочинні накази. Це все сказано тим пікетом від Майдану, який зараз перебуває на Повітрофлотському, 6. Я попередив, якщо дослухаються – добре, не дослухаються – наступного разу туди прийде більше людей, ніж налічує вся українська армія, прийде 200 тисяч. Жоден міністр, тим більше міністр-силовик, не буде віддавати злочинних наказів, ми його попередили», - наголосив Анатолій Гриценко.

Він офіційно заявив, що жодних насильницьких дій та провокацій Майдан не планує і не буде здійснювати. Тому, з його слів, усі загрози, які можуть виникнути, створює влада.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Міля Показати IP 14 Грудня 2013 22:05
Гриценка - провакатор.
007 до Міля Показати IP 14 Грудня 2013 23:07
За скільки продався
оксана до Міля Показати IP 15 Грудня 2013 06:49
Я шокована.Скільки в Україні недолугіх і сліпих.Провокатор -це б***** а влада.
Смс Показати IP 14 Грудня 2013 22:08
Всё брехня. Що слєдующе видумає цьой єфрейто-міністр.
Майданутим Показати IP 14 Грудня 2013 22:21
У вас шизофренія...
солдат Показати IP 14 Грудня 2013 22:50
Подейкують, що це непоголене чмо, будучи помаранчевим міністром оборони, з кожної солдатської пайки получало відкат. Гнида рідкісна.
-007 Показати IP 14 Грудня 2013 23:25
А ви боВтуни ..... ще довго протримаєтесь ...!!!
БОГДАН Показати IP 15 Грудня 2013 10:44
Більш підлого, продажнога політика-демагога ,як Гриценко в Україні не має.Взагалі я зате ,щоб дати можливість ,хоча б на один рік ,покерувати УКРАЇНОЮ ЯЦЕНЮКАМ,КЛИЧКАМ,ТАЯГНИБОКАМ ТА ГРИЦЕНКАМ.Нашим людям по-інакшому довести нічого не можна.
BBC Показати IP 15 Грудня 2013 12:00
"політичний діяч Анатолій Гриценко" - ржунеможу!!!:) Свою "діяльність" показав будучи міністром оборони, а війскову науку отримав у казармах США!:) Ото "діяч"!:)
політикам Показати IP 16 Грудня 2013 09:25
Вам завжди хтось заважає, хтось вас лякає, погрожує вам і т.п. Не можете нічого зробити - признайтеся в цьому і не скидайте вину на когось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus