USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перші на президентському старті – Рябоконь, Гриценко, Яценюк і Симоненко

23 Жовтня 2009 14:59
 
Центральна виборча комісія на сьогоднішньому засіданні зареєструвала перших чотирьох кандидатів на пост президента України і вручила їм посвідчення, інформують 23 жовтня «Волинські новини».
ЦВК зареєструвала кандидатами юриста Олега Рябоконя, лідера громадської організації «Громадянська опозиція» Анатолія Гриценка, лідера громадської ініціативи «Фронт змін» Арсенія Яценюка та лідера «Блоку лівих і лівоцентристських сил» Петра Симоненка. Про це повідомляє «Газета по-українськи».
При цьому всім чотирьом були вручені кандидатські посвідчення.
Згідно з рішенням ЦВК, декларації про доходи і майно кандидатів та членів їх сімей будуть оприлюднені на сайті комісії і в газетах «Голос України» та «Урядовий кур\'єр».
ЦВК також зареєструвала уповноважених представників чотирьох кандидатів з правом дорадчого голосу в ЦВК.
Як повідомили в прес-службі ЦВК, здає документи для реєстрації кандидатом в президенти і народний депутат Інна Богословська. Таким чином, усього поки заявили про намір брати участь у виборах п\'ять осіб.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus