USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємницький Майдан розколовся

24 Листопада 2010 14:46
Координаційний орган підприємців заявляє, що в переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим вступила група осіб, що не виражає інтереси всіх.

Про це йдеться в заяві Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України, Конфедерації вільних профспілок України, Ринків міста Києва, Ринків та асоціацій бізнесу Одеської області, Громадянського руху "Відсіч", - пише "Українська правда".

"На жаль, група осіб, що не виражають позиції всього Майдану, вступила у переговорний процес, що суперечить зазначеним вимогам", - йдеться в заяві.

"На даний час ці особи ведуть переговори з першим віце-прем'єром Клюєвим, не маючи на це повноважень", - наголошується в повідомленні.

"Ми заявляємо про незмінність наших вимог і непорушність нашої позиції", - зазначили в документі.

Також підприємці закликали всіх вийти 25 листопада на Майдан Києва о 9.00, а об 11.00 на площі міст України, щоб не дати вже вкотре знехтувати волевиявленням українського народу, доведеного до відчаю бездарними та антинародними рішенням уряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 24 Листопада 2010 15:13
Разделяй и властвуй. Кинут косточку и скажут, вот мы пошли навстречу. А основные "убивающие" нормы останутся на бумаге.
Чайка Показати IP 24 Листопада 2010 17:23
Усім хто причетний до підприємницької діяльності треба вийти на Театральний майдан Луцька завтра об 11.00 щоб підтримати вимоги тих, хто є на майдані у Києві. Гуртуймося, бо разом ми сила!
Він до Чайка Показати IP 24 Листопада 2010 20:24
Разом нас багато?- це вже проходили!
Є Показати IP 25 Листопада 2010 10:01
Нічого не зміниться! Президент їздив у Європу, там йому все чітко пояснили. Як сказали так і зробить. Уроди європейські про себе думають, а не про ВАС!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus