USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Політолог: Тягнибок і не підозрює, що його використовують

15 Листопада 2010 08:45
Відомий політолог Віктор Небоженко поділився своїми поглядами на успіх ВО "Свобода" на місцевих виборах.

"Тягнибок не відрізняє свій вклад у перемогу від великої непомітної допомоги, яку йому надавала влада, щоб справитися з опозицією. У Сталіна це називалося "запамороченням від успіхів". От коли він навчиться це розрізняти, тоді стане великим політиком. А як інакше пояснити, що він отримав на чотири місяці в оренду телеканал “Інтер”? Рідко буває таке “щастя” - отримати преференції в центральних ЗМІ при повній відмові іншим опозиційним силам", - цинує Небоженка сайт Каналу новин 24.

"Олег Тягнибок, мабуть, ще не підозрює, що безплатний сир буває лише в мишоловці. Його використовують, а він про це не підозрює. Йому треба розуміти, де він заробив свою гривню, а де йому її подарували. Різниця між трудягою і Буратіно, між політиком, який завойовує електорат і політиком, якого піднімають ескалатором угору, дуже велика", - наголосив Набоженко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СН Показати IP 15 Листопада 2010 09:49
Як пояснив Кисельов, представників БЮТ вони запрошують на кожну передачу на відміну від Свободи. То БЮТ непомітно використовують ще більше за Свободу???
Savur Показати IP 15 Листопада 2010 09:57
100%, респект політологу
Bert O-Nill Показати IP 15 Листопада 2010 10:37
Що значить не підозрює? Він користується цим по повній, дорога поліграфія, Інтер, це - кошти старих, немічних бандерівців, що у схронах назбирали батьківські статки і передали Тягнибоку для продовження справи націоналізму? Ні - це звучить як маячня, бо фінансує Свободу олігархічна структура, що за планом проффесора має відірвати голоси від Батьківщини та довалити Нашу Україну. А радикали Тягнибока - їм не страшні, бо більшості ті не здобудуть ніколи навіть на Західній Україні, а оперяться - перекриють фінансовий вентель і Тягнишкіль знову у шанованому підпіллі. Так, що успіх Свободи - він елементарно керований з Банкової.
Правдолюб Показати IP 15 Листопада 2010 12:04
Вся правда про фінансування "Свободи"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus