USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Половина українських дітей ніколи не піде в школу

17 Січня 2009 10:43
Зі всіх дітей, що народжуються в Україні, тільки половина стає першоклашками. З тих, хто йде до першого класу, через два-три роки залишається лише половина. Такі страшні цифри озвучила під час прес-конференції на «Оглядачі» начальник відділу інформації Асоціації військових вчених-учасників бойових дій Наталя Ленінська, – 17 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Освітній портал, методика підрахунку експерта проста: є статистика народжуваності і є статистика по кількості дітей, що пішли до першого класу. Остання цифра удвічі менша за першу.
«Куди ці діти поділися – ніхто не знає», – говорить Наталя Ленінська. За її словами, з того часу, як Україна стала незалежною, облік дітей в країні практично не ведеться. Якщо в Радянському Союзі дитину, яка не прийшла до школи 1 вересня, відразу починали розшукувати, то в незалежній Україні цим займатися нікому. Обліку підлягають лише малюки до одного року. Доля дітей старше за 1 року вже нікого не хвилює.
Виходячи з цих даних, експерт робить висновок, що «зниклі діти», швидше за все, стали безпритульними. Зокрема, з числа дітей «заробітчан», що не займаються власними дітьми роками.
Наталя Ленінська прогнозує посилення криміногенної ситуації в Україні саме за рахунок ось цієї «прихованої частини айсберга». «Сьогодні безпритульні діти вже організовуються. Цих дітей не тисячі – цих дітей вже мільйони».
«Ми прийдемо до того, що діти підпалюватимуть бабусь біля ощадкаси», – попереджає експерт і пропонує негайно провести облік дітей «і визначитися, що з ними робити».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Січня 2009 09:49
Бл..., где они все были 17 лет? И еще хватает наглости гнать на "чудовищное советское прошлое", уроды. Ну ладно, часть детей покрали и порезали на органы, но что-то слишком много исчезло. Ну, еще часть поубивали спившиеся мамаши, которым дети от предыдущих связей мешали устроить личную жизнь. Ну, на помойку повыносили часть. Но половина - это же кошмар!
Олександр Показати IP 19 Січня 2009 11:10
А батьки, які працюють в Україні, не є алкоголіками та бомжами, можуть якось свою дитину "загубити", щоб до школи не пішла, чи не можуть? Адже школа, НМД, - найгірше місце в державі після тюрми й армії. Сьогодні дитина може навчитись у школі тільки поганого, потрапити під згубний вплив однокласників у колективі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus