USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Позаблоковість – це збитки для України, вважають експерти. Відео

1 Липня 2010 13:24
Через власний нейтралітет Україна лише втратить, - переконані експерти. Ціна позаблоковості – небоєздатна армія, відтік інвестицій та відсталість військово-оборонного комплексу.

Про це повідомляє УБР .

Професор КНУ імені Тараса Шевченка Григорій Перепелиця каже що позаблоковий статус не дає жодних міжнародних гарантій для України. «Більше того, це є самозречення від сторонньої допомоги у випадку зовнішньої агресії проти України», - вважаю Перепелиця.

Голова громадської Ліги « Україна-НАТО» Сергій Джордж каже, що НАТО і ЄС – сьогодні о суті, інтегровані структури, тому розділити їх у межах Європи неможливо.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 1 Липня 2010 17:42
Теж мені - експерти. Голова громадської Ліги «Україна-НАТО» не виступатиме ж проти НАТО, як ви думаєте? А в КНУ ім. Шевченка після каденції Ющенка, мабуть, уже вся професура "євроатлантичноінтегрована". Я особисто дужче довіряю таким експертам як Володимир Корнілов. А головне, що байдуже, збиткова позаблоковість чи ні - НАТО нам не бачити як своїх вух, так що до чого та мова взагалі, неясно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus