USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівникам культури міністр пообіцяв надбавки

10 Вересня 2010 17:41
Верховна Рада прийняла закон, завдяки якому співробітники сфери культури отримають надбавки.
Про це розповів міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк. 7 вересня Верховна Рада прийняла за основу проект закону України №6469 «Про культуру». За це рішення проголосували 303 народних депутати, інформує Gazeta.ua.
«Нарешті ухвалено закон, який розроблявся з 1999 року. Його всі планували, але ніяк прийняти не могли... У законі передбачається соціальний захист працівників сфери культури», – сказав Кулиняк.
За його словами, до ухвалення закону культура залишалася в Україні єдиною галуззю, яка не мала свого закону.
«Законом передбачаються доплати і робота на повну ставку для працівників сфери культури. Так само, як отримують працівники сфери освіти, будемо отримувати і ми. А раніше культура не отримувала доплат», – наголосив міністр.
За словами Михайла Кулиняка, доплати будуть нараховуватися залежно від ставки та зарплати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Культурист Показати IP 12 Вересня 2010 00:09
Ага! 10 коп доплатять! А шуму буде! Проте, не всі знають, що після цього подоходне вирахують більше, і на руки буде менше, ніж до гонорового підвищення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus