USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президент України переміг у номінації 5-го каналу «Лідер нації»

7 Вересня 2008 13:30
5-й канал відзначив Президента України Віктора Ющенка як лідера нації та визначного світового політичного діяча. Глава держави отримав цю нагороду за активну участь у вирішенні геополітичних питань, – про це інформують 7 вересня «Волинські Новини».
Нагорода Президенту України була передана під час святкування 5-річчя каналу заступнику Глави Секретаріату Президента України – Представнику Президента у Конституційному Суді України і Центральній виборчій комісії Марині Ставнійчук. За інформацією прес-служби Президента України Віктора Ющенка, 6 вересня вона була вручена Віктору Ющенку особисто. Глава держави прийняв її з особливою подякою.
Саму номінацію було влаштовано з нагоди 5-річчя 5-го каналу. Номінанти визначалися за підсумками найрейтинговіших програм та сюжетів каналу новин. Усього телеканал визначив 13 номінацій, претендентами на які були відомі політичні та громадські діячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Вересня 2008 14:51
А шо, 5 канал міг назвати лідером нації Яника або Юлю? Ні брхні, ггггггг
Будівничий Показати IP 7 Вересня 2008 15:20
Щоб кум Порошенко назвав когось іншого, крім свого кума Ющенка? Канал чесних новин - аякже
Лінгвіст Показати IP 7 Вересня 2008 15:59
Ні-ні, Ющенко чесно переміг в цій номінації, тільки автори замітки допустили помилку: замість літери "Л" повинна бути літера "П".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus