USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проблемний кодекс відкладуть до наступного року

2 Грудня 2010 10:58
Проект Житлового кодексу до кінця 2010 року у Верховній Раді розглядатися не буде.
Про це заявив голова комітету ВР із питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства й регіональної політики Володимир Рибак, повідомляє «Українська правда».
У ході обговорення цього питання заступник голови комітету Юрій Сербін запропонував винести проект Житлового кодексу на повторне друге читання замість третього читання, для того, щоб мати можливість вносити до проекту зміни.
За його словами, третє читання не дозволяє вносити до законопроекту зауваження.
Разом із тим Рибак зазначив, що необхідний час для інформування населення про положення проекту Житлового кодексу, прийнятого в першому читанні, а також для внесення змін і обговорення проекту з громадськими організаціями.
«Ми розглядаємо сьогодні закон із точки зору другого читання. Після цього ми повинні ще раз обговорити це питання, якщо потрібно, залучити громадські організації», - додав він.
Нагадаємо, проектом Житлового кодексу планується повернути стягнення пені з боржників із оплати житлово-комунальних послуг у розмірі 0,1% від оплачуваної суми, допускається примусове виселення з житла громадян у разі невчасної сплати або несплати кредиту, взятого на придбання житла.
Ці положення уже викликали протести громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus