USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Прокуратура перевіряє підприємства Голєвої. Катеринчук каже, що це тиск

14 Березня 2011 12:43
Депутат Микола Катеринчук заявляє про намагання влади ліквідувати Європейську партію України.

"Останнім аргументом на користь такого судження стала спроба податкової інспекції Деснянського району Києва через суд ліквідувати одну з найбільш чисельних та розгалужених обласних організацій нашої партії – Київську", - цитує Українська правда заяву ЄПУ.

За словами Катеринчука, влада "свідомо домагається ліквідувати Київську обласну організацію, яку очолює опозиційний депутат у Київській облраді Дмитро Ратніков".

"Ймовірно, їй не до вподоби і політична діяльність інших депутатів районних рад Київської області, котрі були обрані за списками Європейської партії України та виступають з різкою критикою на адресу місцевих чиновників", - сказано у заяві.

Катеринчук також заявляє, що "іншим доказом тиску на лідерів партії" стала прокурорська перевірка діяльності підприємств, які перебувають у власності голови Волинської обласної організації Європейської партії України, депутата Луцької міської ради Олени Голєвої.

Зокрема, Голєва просить захисту від "безпідставних та антизаконних перевірок податковою міліцією підприємств, що їй належать".

"До слова, на Волині широко відома принципова опозиційна діяльність Олени Голєвої", - сказано у повідомленні.

У зв’язку з цим у партії стверджують "про системні факти утиску та перешкоджання діяльності як окремих членів партії так і політичної сили загалом".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
смішно Показати IP 14 Березня 2011 13:11
особливо потішило "до слова, на Волині широко відома принципова опозиційна діяльність Олени Голєвої", - де Голєва, а де опозиція ))) вона, як і вся сім"я, завжди там, де гроші.
Катер Показати IP 14 Березня 2011 13:31
"До слова, на Волині широко відома принципова опозиційна діяльність Олени Голєвої", - це Катеринчук про що? Та вона крім лобіювання інтересів власних перевізників із Санрайзу більше нічим у міськраді не займається. Подивіться і проаналізуйте, на які питання вона з'являється на сесії, а на які виходить із зали. Проаналізуйте як ця "опозиціонерка" голосує щодо резонансних політичних питань. Красти менше треба у людей.
Anti-Mafia Показати IP 14 Березня 2011 13:48
("До слова, на Волині широко відома принципова опозиційна діяльність Олени Голєвої", - сказано у повідомленні.) - опозиційна до кого, до пана Вітинського? Опозиційність це аж ніяк не захист і лобіювання власного бізнесу. Варто бути чесними до кінця...
Свєточка-конхвєточка Показати IP 14 Березня 2011 15:08
Як не дивно, але цієї опозиційності жодного разу не помітила. Та й самої пані Голєвої не дуже чути (телешкандаль із Вітинським до уваги не беремо). Якби її ж маршрутки не були обклеєні її ж обличчям, то пересічний лучанин і не знав би про таку даму.
Мандрівник Показати IP 14 Березня 2011 15:18
Микола Катеринчук традиційно обдурює людей. На Волині сімейство Голєвих широковідоме своїми не чистими економічними оборутками. Наприклад, "Волиньторгінвестбанк", який луснув, а Микола Голєв подався в столичні... податківці! Чи продаж Миколою Голєвим в Луцьку гуртожитку разом з його мешканцями - Чичиков просто відпочиває! Чи лобіювання Оленою Голєвою найпопулярніших міських маршрутів для власного "Санрайзу" (який приховував прибутки). Чи судовими позовами Олени Голєвої до журналістів. Судові позови програно, а фактів "широковідомості" можна навести ще чимало...
Так собі Показати IP 14 Березня 2011 15:37
Опозиційна Голєва??? Ха! Ха! Ха! Ха! Ха! Ха! Ха! Ха! ...
Антонюк Показати IP 14 Березня 2011 20:35
Фраєрнувся Микола Кузьмич. Буває. Не на того коня поставив. Він типовий базарний барига. Побачите, через деякий час він стане відданим членом партії регіонів. І йому все пробачать.
Х+фактор Показати IP 14 Березня 2011 21:11
Чомусь Катеринчук мовчав, коли в ДПА з Голєвам працювали, як пальці в дверях бізнесманам затискали. А щодо прокуратури, пеервіряє, то нехай пеервіряє, у них служба така. Якщо немає порушень чинного законодавства, то перевірить і прийме постанову - п.2 ст.6 КПК і крапка. Чого лемент здіймати. А щодо тиску . Та на таких опозиціонерів як Катеринчук з Голєвою ПР чхати хотіла, а не намагатись "ліквідовувати".Мабудь добре погуляв Катеринчук звечора, а на ранок видав інтерв'ю Українській правді.
ось вам Показати IP 15 Березня 2011 21:44
Больше всех стараются ВН,другие СМИ не особо напрягаются хвалить эту гламурную бабушку,плюс мы своими коментами повышаем ей рейтинг.Видимо нам хорошо платят либо... придумайте сами.
Подружка Показати IP 21 Березня 2011 13:27
Що таке Голєва ? Діваха при баблі з модним папіком і мамою. А сама вона -ніщо.Нехай родить дітей і сидить вдома, не мішає іншим.
Костянтинович Показати IP 24 Березня 2011 00:45
Від пана Голева не в захваті, хоч і не мав бізнес стосунки, Катеринчук -слизняк, а бізнес Санрайза і всіх фірм Голевої дає привід взяти приклад, там порядок, вчасні зарплати і хазяї лобіюють інтереси не тільки своїх карманів а й робочих міст -це плюс...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus