USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прихильникам президента за ніч біля парламенту платили 300 гривень

4 Грудня 2013 08:54
Найпотужнішу облогу учора пережив парламент. До стін Верховної Ради зійшлися десятки тисяч мітингувальників із Майдану, сотні прихильників Партії регіонів, тисячі міліціонерів та беркутівців, - йдеться в сюжеті ТСН.

Так парламент не захищали ще ніколи: кількадесят автобусів розмістили на прилеглих до будівлі Верховної Ради вулицях, кілька щільних лав бійців спецпідрозділу «Беркут», міліцейські кордони і навіть пожежники у спеціальних касках. На майданчик біля входу до парламенту журналісти могли потрапити тільки по картках акредитації.



Тут учора мітингували прихильники президента - близько трьох сотень украй небалакучих людей. Один із хлопців зізнався: за ніч під радою отримав 300 гривень. За парканом зібралися прихильники Євроінтеграції. Десь опівдні в натовпі прихильників Євроінтеграції з'явлилися ченці, закутані в державні прапори.



Це – студенти львівської духовної семінарії. Їх тут є кілька десятків, бо у столицю приїхали усі старші курси. Світські студенти ходять колоною від Майдану до парламенту. Про те, що відбувається за стінами ради, дізнавалися по радіо.



Люди також були біля всіх входів до кабінету міністрів. Будівлю уряду тримають в облозі другий день. Зрештою, близько другої парламент ухвалив рішення, що уряд залишається працювати. Люди мовчки стіною спустилися на Майдан, бо вони розчаровані. Вони переконують, що готові боротися далі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ваня Показати IP 4 Грудня 2013 09:18
Подуріють та розійдуться скоро новий рік ,у вас нічого НЕВИЙДЕ..,ДЕ ВИ БАЧИЛИ ЩОБ СОБАКА КОВБАСУ НА ШИЇ НОСИВ. В КОГО БАГАТО ГРОШЕЙ ТОЙ І ПРАВИЙ,,,
Петро Показати IP 4 Грудня 2013 10:06
Йване, не мели дурниць, якщо ти дурієш, то не греби усіх під одну гребінку.
Нормальний Показати IP 4 Грудня 2013 10:19
https://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA
Нормальніший до Нормальний Показати IP 4 Грудня 2013 23:48
Кінчай поширювати це гуано річної давності. Протухло це відео давно
незомби Показати IP 7 Грудня 2013 16:37
в 41м студенты на фронт шли умирать за родину а не собирались на красной площади с криками хотим гитлера долой сталина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus