USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партія регіонів має нового очільника

29 Березня 2014 17:20
Секретарем Президії Партії регіонів одноголосно обраний Борис Колесніков. Дане рішення було прийнято відразу після того, як Партія регіонів затвердила Михайла Добкіна кандидатом в президенти від політичної сили, - повідомляє «Обозреватель».

Як прокоментував один з делегатів з'їзду Партії регіонів, що побажав залишитися неназваним, це рішення фактично робить Колеснікова керівником партії.

Як повідомлялося раніше, Партія регіонів змінила форму управління - замість єдиного лідера нею керуватиме розширена президія.

До складу президії увійшли Олександр Вілкул, Михайло Добкін, Олександр Єфремов, Борис Колесніков, Олександр Ледида, Дмитро Шенцев, Вадим Новинський, Володимир Рибак.

Крім того два місця зарезервовані для керівників парторганізацій тих областей, які зберуть більше інших голосів за кандидата від Партії регіонів на виборах президента України. Ще одне місце в розширеній президії займе представник молодіжного крила партії.

Раніше ЗМІ повідомляли , що саме підпис секретаря буде скріплювати всі рішення, прийняті президією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
06 Показати IP 29 Березня 2014 19:44
А де Башкаленко,щоневзяли?
Azaz до 06 Показати IP 31 Березня 2014 06:03
В Луцьк його назад давайте)) Бо мало получив)
07 Показати IP 29 Березня 2014 20:27
добкин - президент))))))))))))) а гепа - сірий кардинал?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus