USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Психологи застерігають: не стань жертвою новорічних знижок

12 Грудня 2009 16:41
 
Щоб не стати жертвою різноманітних акцій та вберегти свій гаманець для необхідних покупок, психологи рекомендують не заходити до крамниць, не підготувавшись морально.
В Україні розпочався активний сезон передноворічних розпродажів. Магазини роблять знижки на пральні машини, телевізори, побутову техніку, ялинкові прикраси і навіть автографи знаменитостей – пише ТСН.
Торгувати за святковими цінами крамниці почали ще на початку грудня. А формувати асортимент – за кілька місяців. У найприбутковіший період через шалену конкуренцію, знижки ставлять буквально на все. До тридцяти відсотків – на новорічні прикраси та ялинки, продукти пропонують за цінами виробника.
Добре підготувалися до Нового року і супермаркети, які почали виставляти на «святкові алеї» акційний товар, що має найбільший попит. Щоб покупці витратили якомога більше грошей, пропонують подарунки або розіграші з цінними призами.
Щоб не стати жертвою розпродажів, психологи радять не заходити до магазинів, не врахувавши такі чинники: купувати треба тільки те, що украй необхідно; не купувати те, без чого можна обійтися; брати в магазин стільки грошей, скільки плануєте витратити; складати список потрібних покупок і не виходити за його межі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 12 Грудня 2009 16:51
А ще до останнього абзацу я додав би - не спокушатися на знижки. В наших магазинах ці знижки роблять на товар, ціну на який перед тим за кілька днів підняли якраз на суму трошки більшу від акційної знижки. Особисто спостерігав картину, коли ціна на акційний товар в одному з технічних супермаркетів міста була вищою, ніж на аналогічний товар у супермаркеті поруч.
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 18:47
тому краще купувати тоді коли тобі це дійсно потрібно. а не те що по акціям пропонується. не дамося себе обдурити
Юка Показати IP 12 Грудня 2009 23:13
розпродажі і акції роблять на чому завгодно, лише не на найнеобхіднішому до свят - продуктах. погодьтеся, в усіх цивілізованих країнах у передсвяткові дні встановлюються спеціальні святкові ціни, а в нас як тільки свято наближається, так вони безпощадно повзуть вгору! :( і про яку Європу та Євросоюз після цього може йти мова!
OrestN Показати IP 13 Грудня 2009 13:39
так Україна не Європа, якщо її рівняють з Гондурасом, Бангладешом і Нігерією за розвитком. україну не пустять в європу наступні 20 років це точно. треба державі розбудовувати свою власну міцну економіку , армію. нас почнуть поважати, рахуватися, якщо ми як держава досягнемо успіхів в державотворенні і тоді Путіни не будуть на весь світ кричати що Україна - це проект який не здійснився, а якщо так то нема чого делімітувати і демаркувати кордон з державою якої не існує . бо при владі чиновники якщо не з ізраїльським то з російським паспортом...
Uri Показати IP 14 Грудня 2009 12:01
Специальные цены после праздников а не до.. То есть если не раскупили до, то после они дешевле..
Таня Показати IP 14 Грудня 2009 15:14
На жаль, наші знижки і акції не зрівняти із тими, які діють напередодні Новорічних і Різдвяних свят в розвинених державах. В Україні якщо і спускають в ціні, то на вже "підгулявші" мандарини, або на побутову техніку, ціна якої заздалегіть зашкалює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus