USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Регіонали готові посадити Януковича в крісло Тимошенко

10 Листопада 2008 20:21
Депутат-регіонал Юрій Бойко вважає, що ініціатива спікера Арсенія Яценюка про угоду між президентом Ющенком, Кабінетом Міністрів і фракціями Ради про тимчасову взаємодію підтверджує необхідність створення коаліції всіх фракцій. Про це повідомляють «Волинські Новини».
«Як бачимо, наш заклик не залишився непоміченим, у тому числі й головою Верховної Ради, а також другою за величиною у Верховній Раді фракцією Блоку Тимошенко», - цитує депутата «Українська правда».
Водночас депутат вважає за необхідне вже сьогодні конкретизувати позиції політичних сил з цього питання.
«На жаль, на рівні декларацій усі без винятку політичні сили України проявляють конструктивізм і державницьке мислення. Однак як тільки справа доходить до конкретики, більшість ідей виявляються загубленими з різних, в основному абсолютно суб'єктивних причин», - зазначив він.
З його слів, ПР готова вже сьогодні назвати конкретні вимоги до діяльності широкої коаліції у будь-якій її конфігурації.
«Безумовно, головне питання - це питання відповідальності. Партія регіонів як найбільша парламентська сила готова взяти на себе відповідальність щодо виведення країни із кризи. Однак при цьому ми повинні одержати реальні важелі для реалізації наших напрацювань у цьому напрямку», - говорить він.
Бойко зазначає, що в першу чергу мова йде про формування Кабінету Міністрів на чолі з лідером ПР Віктором Януковичем, але при цьому підкреслює, що посадові крісла - не головне для його політсили.
Як відомо, Яценюк виступає за угоду між Ющенком, Кабміном і фракціями Ради про тимчасову взаємодію у зв'язку з відсутністю в парламенті коаліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Логік Показати IP 11 Листопада 2008 11:15
Посадові крісла для регіоналів - не головне. Головне - це посадове крісло для регіонала Януковича. Так що ж все-таки головне? Забрехались!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus