USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Регіонали стягують до Києва силовиків, - каже Луценко

6 Лютого 2010 18:05
Партія регіонів сконцентрувала на території Київської області близько двох тисяч колишніх співробітників силових та охоронних структур.
Про це заявиви в інтерв\'ю  «Дзеркалу тижня» виконувач обов\'язків міністра внутрішніх справ України Юрій Луценко.
«За нашою інформацією, до столиці підтягуються особи, котрі мають досвід служби в силових структурах або досвід роботи в охоронних структурах. Їхня оплата сягає 50 доларів на день. З п’ятниці ми почали профілактичні заходи стосовно цих громадян», — заявив виконувач обов\'язків керівника МВС.
Він стверджує, що концентрацією колишніх силовиків у Київській області займається Партія регіонів.
«Ці особи, скажімо так, ангажовані Партією регіонів. За останньою інформацією, 300 працівників охоронних структур розмістили на території дитячого табору в Київській області. Загальна їхня чисельність, за нашими даними, сягає двох тисяч», — констатував Юрій Луценко.
За його словами, забезпечення порядку під час можливих масових акцій протесту за допомогою охоронних структур є звичайною практикою, але в даному випадку сконцентровані надто великі силові ресурси.
«Насторожує не сам по собі факт існування охоронної структури. Вона є в будь-якому протестному містечку. Викликає занепокоєння те, що Партія регіонів масово рекрутує працівників охоронних структур. Їх кількість уже вочевидь перевищує кількість, необхідну для підтримання порядку в їхньому таборі. Можна припустити, що є інші цілі. Або вони планують організацію кількох майданів, які охоплять усе місто. Або ж ставиться завдання паралізувати діяльність певних адміністративних структур», — заявив Луценко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 6 Лютого 2010 18:27
Як завжди ВН порадували ілюстрацією. :-)
Киянин Показати IP 7 Лютого 2010 07:44
Регіони хочуть спочатку поставити на коліна столицю, а потім і за волинь візьмуться.
spiker Показати IP 7 Лютого 2010 10:50
ага,і тій з косою теж бачились грузинські бойовики під києвом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus