USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Регіонали стягуються до Києва: прибуло 172 автобуси, на підході ще 2 поїзди

8 Лютого 2010 16:33
Загальна кількість учасників масових акцій становить близько 6,5 тисяч осіб. БЮТ завезення ще не розпочинав, – кажуть в МВС України.
«Для загроз громадському порядку підґрунтя не існує», - сказав сьогодні на прес-конференції в Києві заявив заступник міністра внутрішніх справ України, начальник міліції громадської безпеки Олександр Савченко. Він також зауважив, що безпосередньо в Києві, в місцях, де окремі політичні сили проводять свої масові заходи, міліція тісно контактує із всіма їхніми організаторами.
Продовжуючи тему масових акцій в столиці, Савченко сказав, що сьогодні для участі в цих заходах з різних регіонів України приїхали 172 автобуси і, як очікується, мають прибути ще два потяги з «кримського регіону».
Таким чином, наразі, за словами заступника міністра, загальна кількість учасників масових акцій становить близько 6,5 тисяч осіб, – передає УНІАН.
При цьому він зазначив, що не всі з цих людей перебувають безпосередньо біля ЦВК.
Крім того, на його переконання, люди, які приїхали з регіонів, залишаться в Києві не надовго, на відміну від тих осіб, хто вже деякий час проживає у санаторіях під Києвом.
«Ті, хто в санаторіях, напевно, перебуватимуть там до інавгурації», - зробив припущення Савченко, підкресливши при цьому, що «серед них якихось екстремістів і терористів немає».
Разом з тим, представник МВС не виключив, що інша політична сила, яка брала участь у другому турі виборів, також завозитиме людей у Київ. Однак, на цей час з цього приводу у МВС інформації немає.
«БЮТ напевно, також буде проводити біля ЦВК, Секретаріату Президента свої акції, але що хтось (мається на увазі з прихильників цієї політсили – УНІАН) прибуває, інформації немає.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 8 Лютого 2010 22:22
Я так розумію, що колоритна особа зображена на фото може претендувати на заміщення ролі знаменитої баби Параски! :-)
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:31
Який президент - такі й піарщики. Мабуть, це Дід Онисько.
Ласковая Показати IP 9 Лютого 2010 09:27
А ви знаєте, що на Маневицькій колонії написано - Звідси виходять президенти. Виявляється він тут перебував покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus