USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росія дасть Україні цілий літак з ліками «Арбідол»

14 Листопада 2009 09:41
Росія 17 листопада направить до України літак з медикаментами для лікування гриппу - повідомили в Посольстві РФ в Україні. Про це 14 листопада інформують «Волинські новини»
Російська сторона розробляє питання надання гуманітарної допомоги населенню України, що постраждало в результаті захворювань, спричинених високопатогенним вірусом грипу.
«17 листопада 2009 року о 10.20 до міжнародного аеропорту «Бориспіль» прибуває літак Іл-76 МНС Росії з лікарськими засобами на борту («Арбідол»), наданими Міністерством охорони здоров’я і соціального розвитку Росії, вагою до 6,5 тонн», - йдеться у повідомленні, яке цитує УНІАН.
Вантаж в аеропорту зустрічатиме тимчасовий повірений у справах Росії в Україні Всеволод Лоскутов.
Ще 6 листопада прес-служба уряду РФ за результатами телефонної розмови прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко з прем`єр-міністром Росії Володимиром Путіним повідомила, що глави уряду домовилися про проведення російськими і українськими фахівцями спільної роботи з дослідження штаму вірусу грипу, виявленого в Україні.
Також прем`єр РФ повідомив, що готовий надати Україні 200 тис. упаковок противірусного лікарського засобу «Арбідол».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Vetal Показати IP 14 Листопада 2009 12:24
А в Росії що нема епідемії??? І з якого дива вони нам допомагають.
Таня Показати IP 14 Листопада 2009 17:21
Цікаво, а що Юля Володимирівна за це Путіну пообіцяла ? У Росії спалах епідемії не менший, просто так ЗМІ не роздувають, та й з ліками немає такого ажіотажу.
OrestN Показати IP 14 Листопада 2009 23:34
а це не розвідувальний літак? бо ж готовляться до скорого вторгнення військ РФ в Крим?
Дядечко Показати IP 15 Листопада 2009 14:17
Юля, як завжди молодець, домовилась.
seal Показати IP 15 Листопада 2009 18:09
to OrestN. А що цілком може бути. Адже за штурвалом сам ВВ (судячи з фото). І так під виглядом доброчинної акції заодно ще й подивився чи часом Україна газ не краде.....Новий Рік же скоро - пора . А якщо відкинути в сторону жарти, то, якщо в хаті біда - яка різниця з якого боку прийде допомога. Треба радіти, що світ не відвернувся від нас, не закрив кордонів. А проблем дійсно у всіх вистачає і своїж. Але ж ми не язвили, коли нам приходила допомога з Польщі, Ізраїлю чи Прибалтики, так чому ж ми так про Росію? Ну допомогли - так дякуємо їм за це.
вого КРОК Показати IP 16 Листопада 2009 09:41
ИМХО)Ми маємо справу з ортодоксальним прикладом ЛИЦЕМІРСТВА.Гумдоп 6,5т державі з населенням 46млн це барська подачка в кращому випадку.Реальна допомога-ДОПОМАГАЄ!!!!---------------------- (Лицемірство — поведінка, що прикриває нещирість, злонаміренність притворним чистосерддям, чеснотою. негативна моральна якість, що полягає в тому, що завідомо аморальним вчинкам (що здійснюються заради егоїстичних інтересів, за низькими мотивами і заради антигуманних цілей) приписують псевдоморальне значення, піднесені мотиви і людинолюбні цілі.
Юрій Показати IP 19 Листопада 2009 23:52
Дарєному коню в зуби нє смотрят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus