USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російський президент каже, що Україна живе ще гірше

29 Травня 2010 09:04
Президент Росії Дмитро Мєдвєдєв упевнений, що ситуація в економіці Росії «набагато краща», ніж в Україні.

Про це Мєдвєдєв сказав у п'ятницю, 28 травня, під час зустрічі з активом партії «Єдина Росія» - пише ТСН .

«Треба визнати, у них (в Україні) ситуація істотно складніша, ніж у нас, в економіці. По суті, перед приходом до влади Януковича була переддефолтна ситуація» - сказав Мєдвєдєв.
За словами російського президента, середня заробітна плата в Росії в 2-3 рази вища, ніж в Україні.
Він сподівається, що в результаті цілого ряду «спільних заходів» і рішень, які приймає українська влада, цю проблему знято.
Водночас, вважає Мєдвєдєв, треба ще дуже багато зробити, щоб створити на основі української економіки сучасну й добре працюючу систему.
«У радянські часи українська економіка ніколи не була відсталою, а по багатьом позиціям перевершувала умови економічного життя в інших регіонах Радянського Союзу», - сказав президент РФ.
«Від нас дуже багато залежить. Я впевнений, якщо ми багато працюватимемо й часто спілкуватимемося, зустрічатимемося, вирішуватимемо завдання, які стоять перед нами, то тоді зуміємо справитися», - підкреслив Мєдвєдєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus